Életmód tanácsadás2019-02-04T11:00:55+00:00

Életmód tanácsadás

Azt, hogy milyen életet élünk, hogyan táplálkozunk, mennyire foglalkozunk a testi-lelki egészségünkkel, rengeteg dolog határozza meg. Az, hogyan szocializálódtunk, milyen a családi hátterünk, munkánk, környezetünk. Mennyi időt tudunk és akarunk magunkra fordítani.

Sok esetben születik meg a döntés arról, hogy változtatni szeretnénk az életünkön, csak valahogy az irány és a módszerek hiányoznak a sikerhez. Sokan ekkor fel is adják, pedig lehet hogy csak egy jó beszélgetés, konzultáció szükséges ahhoz, hogy túllendüljenek a kezdeti nehézségeken.

Mikor fordulhatsz hozzám?

Ha tudod, hogy változtatni szeretnél az életviteleden. Eldöntötted és tenni is szeretnél érte, de nem igazán tudod, hogyan kezdj neki.

Ha elakadtál a diéták, sportok, konditermek és módszerek rengetegében és iránymutatást kérnél, hogy milyen lépcsőfokokon haladj végig a célod eléréséhez.

De az sem baj, ha még a célok sem tiszták. Egy kellemes tea mellett, egy tartalmas beszélgetés sok megérzést, gondolatot hozhat ki belőled.

Az első lépést azonban neked kell megtenned!

És miért jó ez neked?

Egy testet kaptunk születésünkkor, amire nem árt vigyázni. A civilizációs betegségek hódítanak, és senki sem szeretne 40 évesen már azon gondolkodni, hogy milyen vérnyomás csökkentőt, fájdalomcsillapítót vagy egyéb gyógyszert szedjen be ahhoz, hogy legalább egy kicsit jobban érezze magát. Hódítanak a mentális betegségek, a mozgásszervi degenerációk, magas vérnyomás, cukorbetegség, hogy csak a legáltalánosabbakat említsem. Legtöbb esetben azonban már tényleg csak az segít, ha az ember szemléletet és ezzel együtt életmódot vált.

Nem mondom azt, hogy ez egy leányálom. Nem érdemes illúziókat árulnom, mert abba előbb-utóbb belebuknék. Az olyan lenne, mintha azt mondanám, hogy 1 hónap alatt lefogyasztom a vendégemet és úgy is marad élete végéig. Ez nem ilyen egyszerű. Egy dolog azonban teljesen biztos. Akarattal, kitartással és megfelelő segítséggel rengeteg minden elérhető az életben.

Még egy teljes szemléletváltás is! De ha meg sem próbálod…