Loading...
Yoga & Fitness2019-02-04T10:58:22+00:00

Jóga mindenkinek

Kinek való a jóga és miért

Rengeteg vendégünket kérdeztük már arról, hogy miért is járnak hozzánk jógázni. A válaszokból egyértelműen az derült ki, hogy azért, mert foglalkozni szeretnének önmagukkal. És nem csak lelki értelemben. A férjemnek és nekem a jóga nem csak lelki feltöltődést jelent. Mindketten a sport világából érkeztünk, így nehéz lenne számunkra olyan mozgásformát végezni, ami nem dolgoztat meg bennünket elég intenzíven. Ezért hisszük az, hogy a jóga rendkívül hasznos lelki és mentális része mellé oda kell tenni az intenzív és hatékony testmozgást. Az órán nincs teljesíthetetlen feladat. Minden új vendéggel kezdő szintről indulunk, majd ahogy egyre erősebbé és rugalmasabbá válik a test, lehet tovább haladni, nehezíteni a gyakorlatokat, tovább kitartani egy-egy ászanát. Ezért bátran tudjuk ajánlani kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Jóga órák

Privát jógaórákra van lehetőség, előzetes egyeztetés alapján. Illetve rendszeresen tartunk workshop-okat, melyekről a facebook oldalamon tájékozódhatsz. (Ulveczki Linda coach)

Az órákon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Szeretettel várunk mindenkit, aki kicsit szeretne megállni, lelassulni, foglalkozni testi-szellemi-lelki egészségével.

“István órái megváltoztatták az életemet. Számomra a jóga nem csupán egy mozgásforma, hanem egy lehetőség, hogy elcsendesedjek, meghalljam a belső hangom és általa megtaláljam az utat önmagamhoz. István biztonságos és elfogadó légkört teremt és maximális odafigyeléssel és türelemmel fordul mindenkihez. Kezdőként és immáron haladóként is minden alkalommal megtapasztalhatom saját határaimat.”

Anita (28)